top of page

Pepe Martí aconsegueix un quart lloc a la ‘Champions of the Future’ a Portimão

Josep Maria Martí va realitzar una actuació positiva a la prova RGMMC Champions of the Future, disputada a Portimao, en aconseguir fer-se amb la quarta posició i ser el millor espanyol després d'una gran remuntada a la final.

El Kartòdrom Internacional de l'Algarve (Portimao) va acollir la segona edició de la RGMMC Champions of the Future. En un esdeveniment previ a l'Mundial de Kàrting, Pepe Martí ha completat un cap de setmana molt positiu en obtenir la quarta posició final d'un total de 75 participants. El pilot de DPK va aconseguir ser un dels protagonistes de la prova i va destacar per les seves remuntades.

El cap de setmana va anar de menys a més. A la sessió cronometrada, Martí no va poder completar una volta ràpida a fons i només va poder optar a la 26a posició. El pilot català, però, va poder donar-li la volta a la situació en les mànigues classificatòries. En tres de les quatre mànigues va remuntar posicions, va finalitzar entre els 10 primers i va aconseguir dues voltes ràpides. En una d'elles, a més, es va fer amb un tercer lloc.

No obstant això, l'altra màniga va acabar abans del que s'esperava Martí després de veure’s involucrat en un accident quan ja havia remuntat fins la sisena plaça. Això va provocar que el català obtingués una 22a posició final en el global de les mànigues.

Martí, per tant, va començar la Prefinal en aquesta 22a plaça. En ella, el pilot d'Alonso Kart va poder refer-se després de perdre posicions en la primera volta i remuntar fins a aconseguir un 17è lloc de cara a la graella de la final, on aconseguiria culminar el cap de setmana amb una gran cursa.

Una arrencada espectacular a la final li va permetre accedir a el top 10 al final de la primera volta. A partir de llavors, Martí va anar guanyant posicions a poc a poc fins consolidar-se en el cinquè lloc durant la segona meitat de la cursa. La seva remuntada no va acabar allà i, gràcies a un nou avançament en la penúltima volta, va aconseguir fer-se amb la quarta posició final.

Amb aquest resultat, Martí ha estat el millor espanyol de l'esdeveniment. El jove pilot ha estat capaç de superar pilots professionals i campions del món. Martí finalitza la RGMMC Champions of the Future amb un 10è lloc final a la general del campionat. El barceloní segueix sumant experiència i bones actuacions en la seva trajectòria. La seva projecció com a pilot és molt alta i els seus èxits esportius l'han posicionat com una de les grans promeses de futur de l'automobilisme espanyol.